Verslag Ladiesday 23 juli 2024

Hermine Warnaars

Natuurlijk was het deze dinsdag ook weer ladiesday en natuurlijk was het ook mooi weer. De 20 ladies hadden een Strokeplay wedstrijd voor de boeg waren  van plan er weer een mooie, gezellige wedstrijd van te maken. En dat is gelukt, de uitslagen waren wisselend, hoogtepunten en dieptepunten, eigenlijk net zoiets als het leven! De hoogtepunten waren deze keer voor Anne en Ingrid, beiden scoorden ze netto 26 punten. Na het vergelijken van de laatste zes holes, bleek Ingrid de uiteindelijke winnares 💪🏻. De longest drive was voor Anke, het flesje rood ging trots mee naar huis! Mieke was de enige met een birdie en dat op hole drie!
En dan waren er alweer balletjes, Angela had namelijk iets te vieren en wij vierden graag mee: zij mag weer autorijden en zij en Martin gaan binnenkort verhuizen naar een fijn appartement!
Dinsdagmiddag 30 juli is onze eigen Olympiade. We hebben weer een grandioze aanmelding. Gezellig dat ook Marjo, na haar grote avontuur, weer van de partij is! De Wedco is druk met alle creatieve voorbereidingen. Van jullie verwachten we vanzelfsprekend een vrolijke sportieve inzet. Vrijdag of zaterdag krijgen jullie nog een appje met nadere informatie.
Dussss ladies hou de whatsapp in de gaten!

In iedere geval tot dinsdag 30 juli!

P.S. op de foto boven dit verslag: drie kleine kleutertjes op hole 4!