Verslag Ladiesday 3 september 2023

Hermine Warnaars

Een beetje plakkerig weer was het wel vandaag! Met 19 ladies zouden we de baan in gaan, maar helaas moesten Sjak en Marjo verstek laten gaan. Onze zesde Eclectic wedstrijd, nog één te gaan! Altijd hopen dat je nog een score verbetert! Nou en dat is gelukt! Er is een ware “machtsstrijd” gaande tussen …., maar sportiviteit staat op nummer één! De dagwinnares was Marian T., met een prachtige netto score van 24, dat wordt zakken met de HCP! Er was ook een mooie Longest Putt op hole 9 van buiten de green, die was voor Gabriëlle! En dan sloeg Ingrid op hole 6 een bijna “hole in one”, het scheelde 20 cm. In “one word” geweldig! In nazitten zijn de ladies ook zeer goed en dat is maar goed ook, want je hart luchten in een vertrouwde omgeving kan heel fijn zijn!
Overigens was er van “Camping The Dunes” niets meer te zien, de greens waren prachtig, complimenten voor de Crew van The Dunes!
Helaas was er deze week nog wel een akkefietje op de club, een ongenode gast was op bezoek geweest in de keuken en had daar huisgehouden! Dat is wel een erg nare en negatieve ervaring voor de Lancasters! Hopelijk zijn zij er snel overheen!
Volgende week dinsdagmiddag 10 september onze voorlaatste Stableford-wedstrijd! Een aantal ladies is of gaat nog met vakantie, de anderen kunnen zich dinsdag heerlijk op de Stableford-telling uitleven! Annet zullen we tot half december moeten missen, zij gaat nog even verder opwarmen in Spanje!
Tot volgende week!